Home » Pvc-vloer onderhoud

Advies op maat

Service van A tot Z

Scherpe prijzen

Een pvc-vloer vergt onderhoud

Als je een pvc-vloer laat leggen in je woning, kies je voor hoogwaardige kwaliteit, een lange levensduur en weinig regulier onderhoud. Roy van Vliet Parket biedt een uitgebreid assortiment aan pvc-vloeren, laminaatvloeren en eikenhouten vloeren aan. Daarnaast schakel je ons in voor het uitvoeren van onderhoud aan je pvc-vloer of eikenhouten vloer en voor grote vloerrenovaties. Dankzij onze jarenlange ervaring weten wij altijd het beste resultaat te behalen. Ook het onderhoud aan pvc voeren we graag voor je uit. Ontdek de mogelijkheden.

Benieuwd of we jouw nieuwe vloer hebben?

Bekijk al onze vloeren

Houd je pvc-vloer schoon en beschermd dankzij regulier onderhoud

Het onderhoud aan een pvc-vloer is aanzienlijk een stuk lager dan aan authentieke houten vloeren. Mede door de lange levensduur, slijtvastheid en het beperkte onderhoud is pvc een populaire keuze. In ons aanbod vind je verschillende onderhoudsproducten zoals cleaner, polish, remover en pvc-reiniger. De pH-neutrale cleaner met een aangename geur gebruik je voor wekelijkse reiniging van je pvc-vloer. Het lost vet en vuil eenvoudig op en voorkomt verkleuring van de vloer. De polisher gebruik je tijdens regulier onderhoud als extra beschermlaag tegen strepen en vuil. Bovendien geeft het je pvc-vloer een matte uitstraling. Wil je graag advies ontvangen over de verschillende vormen van onderhoud aan een pvc-vloer of de plinten? We vertellen je graag meer.

Ontdek onze volledige dienstverlening

Bekijk ons aanbod aan onderhoudsproducten, plinten en prachtige vloeren online of bezoek de showroom in Badhoevedorp, nabij Amsterdam. Hier voorzien we je graag van de benodigde informatie en deskundig advies. Daarnaast kun je ook gebruikmaken van onze vloerlegservice. Bel bij vragen naar 0614294940 of stuur een e-mail naar info@royvanvlietparket.nl. Je kunt ook gebruikmaken van het contactformulier.