Contact

Onze showroom bezoeken of meer informatie over onze producten of diensten? Wij helpen je graag verder. Stuur ons een berichtje of vul het contact formulier in, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op. 

R. van Vliet Parket
www.royvanvlietparket.nl
T: 0614294940 E: info@royvanvlietparket.nl

Vestigingsadres
Sloterweg 180,
1171 CW Badhoevedorp

KVK: 54311039
BTW nummer: NL002244188B12

Advies op maat

Twijfel je over de mogelijkheden, en heb je behoefte aan advies? Binnen een straal van 30 km van Amsterdam komen wij vrijblijvend advies op maat geven bij je thuis of op locatie. Onze parketteur zal de bestaande situatie bekijken en de verschillende mogelijkheden met je doornemen.

Showroom & Sample

Er zijn veel verschillende vloersoorten, die op verschillende wijze in diverse patronen gelegd kunnen worden. Het spreekt dan ook voor zich dat je aandacht besteedt aan de keuze voor een goede vloer, zodat de look, feel en het comfort van je interieur meteen aan de verwachtingen voldoet.

Roy van Vliet Parket is gevestigd op de Sloterweg 180, te Badhoevedorp. Wij beschikken over een showroom (op afspraak) waar je van harte welkom bent om een vloer fysiek te komen bekijken. Of vraag een gratis sample aan van een vloer naar keuze (max. 2 per klant).

Contact Formulier

    Bekijk ons werk via Instagram