Verzenden & Retourneren

Verzenden

Wij proberen je bestelling zo snel mogelijk te verwerken en te verzenden. Op deze pagina vind je de uitgebreide informatie hierover.

  • Wij verzenden binnen Nederland en naar België met PostNL.
  • Vandaag besteld, binnen 3 werkdagen verzonden.
  • Bezorging 0-10kg (max. 100 x 50 x 50 cm): € 6,75
  • Bezorging boven 10 kg in Nederland: €49,95
  • Afhalen in Badhoevedorp, gratis.
  • Bij bezorging boven de 23kg ben je zelf verantwoordelijk voor het naar boven brengen van de goederen, als deze op een andere verdieping dan de begane grond geleverd moeten worden.
  • Maak je gebruik van onze legservices dan zorgen wij dat de goederen op de juiste plek terecht komen.
  • Lever of ophaal datum: Mocht je de levering op een specifieke datum willen, laat ons dit weten. Voor de definitieve lever – ophaal datum nemen wij telefonisch contact met je op.

Retourneren

Bij Roy van Vliet Parket hechten wij waarde aan een tevreden klant. Heb je het verkeerde product besteld? Dat is vervelend, en willen we graag met je oplossen.

Herroepingsrecht

Roy van Vliet Parket geeft de mogelijkheid om je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden aan te melden voor retour. Na deze melding heb je nogmaals 14 dagen om het product retour te sturen. Roy van Vliet Parket stort het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten terug.

Voor het retourneren vragen wij je contact op te nemen via roy@vanvlietparket.nl of maak gebruik van het modelformulier van herroeping (klik hier om het formulier te openen)

Nadat wij een bevestiging hebben verstuurd van het retour nemen van de bestelling, zal het orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd worden, mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is. Voor het retourneren zijn de retourkosten voor eigen rekening.

Indien je gebruik maakt van je herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan Roy van Vliet Parket geretourneerd worden.

Ons retouradres;
Sloterweg 180
1171CW Badhoevedorp

Uitzonderingen herroepingsrecht

Uitsluiting van her herroepingsrecht van toepassing indien Roy van Vliet Parket overeenkomstig specificaties iets op maat heeft gemaakt. Dit telt als bestellingen speciaal op maat worden gesneden. Pakken vloer dienen volledig gesloten en onbeschadigd te zijn.