Home » Aspecta Elemental

Advies op maat

Service van A tot Z

Scherpe prijzen

Aspecta Elemental

De pvc-vloeren van Aspecta Elemental zijn haast niet van echt hout te onderscheiden. Het is dan ook niet voor niets dat veel mensen kiezen voor de hoogstaande vloeren van dit merk. Je bent met een vloer van Aspecta Elemental niet alleen verzekerd van een stijlvolle, maar ook van een functionele vloer. Bezoek de showroom van Roy van Vliet Parket in Badhoevedorp nabij Amsterdam of ontdek ons aanbod aan pvc-vloeren van Aspecta Elemental.

Como

Benieuwd of we jouw nieuwe vloer hebben?

Bekijk al onze vloeren
Chevron albano

Stijlvol en functioneel komen samen in de vloeren van Aspecta Elemental

De vloeren van Aspecta Elemental zijn zeer stijlvol en een échte toevoeging aan je interieur. Dit zie je uitstekend terug wanneer je ons aanbod aan pvc-vloeren bekijkt. Of je nu gaat voor de Hongaarse punt of een visgraatpatroon: stuk voor stuk zijn het prachtige, kwaliteitsvolle vloeren. Daarbij komt dat de vloeren ook nog ontzettend functioneel zijn door de eenvoudige installatiemogelijkheden. Naast deze factoren, is ook de onderhoudsvriendelijkheid een reden waarom veel mensen kiezen voor de vloeren van Aspecta Elemental.

Maak jouw nieuwe vloer helemaal af

Bekijk ons aanbod aan Aspecta Elemental-vloeren online of bezoek onze showroom in Badhoevedorp, nabij Amsterdam. Je vindt bij ons een breed assortiment, waaronder prachtige vloeren van Sense pvc-vloeren. Ontdek ook onze plinten en maak je vloer helemaal af. Ook voor het onderhoud van plinten, bieden we allerlei benodigdheden. Indien je advies wenst of een offerte wilt laten opstellen, neem je contact met ons op door te bellen naar 0614294940 of te e-mailen naar info@royvanvlietparket.nl.