Home » Aspecta Elemental

Advies op maat

Service van A tot Z

Scherpe prijzen

Aspecta Elemental

De vloeren van Aspecta Elemental uit pvc zijn haast niet van echt hout te onderscheiden. Het is dan ook niet voor niets dat veel mensen kiezen voor de hoogstaande vloeren van dit merk. Je bent met een vloer van Aspecta Elemental niet alleen verzekerd van een stijlvolle, maar ook van een functionele vloer. Bezoek de showroom van Roy van Vliet Parket in Badhoevedorp om de vloeren uit ons aanbod te ontdekken.

Como

Op zoek naar een nieuwe PVC vloer?

Bekijk onze PVC vloeren
Chevron albano

Stijlvol en functioneel komen samen in de vloeren van Aspecta Elemental

De vloeren van Aspecta Elemental zijn zeer elegant en een échte toevoeging aan je interieur. Dat zie je uitstekend terug wanneer je ons aanbod aan pvc-vloeren bekijkt. Of je nu gaat voor de Hongaarse punt of een visgraatpatroon: stuk voor stuk zijn het prachtige, kwaliteitsvolle vloeren. Daarbij komt dat de vloeren ontzettend functioneel zijn door de eenvoudige installatiemogelijkheden. Ook de onderhoudsvriendelijkheid is een reden waarom veel mensen kiezen voor de vloeren van Aspecta Elemental. Isocore Chevron Bolsena, een type vloer van dit merk, is bijvoorbeeld waterbestendig en heeft een hoge slijtweerstand. Als vloerenspecialist zijn wij alvast een fan!

Maak jouw nieuwe vloer helemaal af

Ben jij nog aan het twijfelen tussen Aspecta Elemental of een van onze andere kwaliteitsvloeren, zoals de Sense pvc-vloeren? Wij geven je het nodige advies. Ontdek ook onze plinten en maak je vloer helemaal af. Indien je advies wenst of een offerte wilt laten opstellen, contacteer je ons door te bellen naar 0614294940 of te e-mailen naar info@royvanvlietparket.nl.