Home » Sense pvc-vloer kopen

Advies op maat

Service van A tot Z

Scherpe prijzen

Sense pvc-vloer kopen

Wil je een Sense pvc-vloer kopen? Dan kun je uitstekend terecht bij Roy van Vliet Parket te Badhoevedorp. Wij zijn al ruim tien jaar actief in ons vakgebied en hebben door de jaren heen een mooie selectie aan vloeren van dit merk voor je samengesteld. Daardoor is er vast en zeker voor elke woonstijl een geschikte vloer bij ons te vinden!

Sense pvc vloer

Op zoek naar een nieuwe PVC vloer?

Bekijk onze PVC vloeren
sense pvc vloer e55

Een Sense pvc-vloer met uitstekende eigenschappen kopen

De vloeren van het gerenommeerde merk Sense staan bekend om de hoogwaardige kwaliteit en het hoge comfortgehalte. Je profiteert echter van nog veel meer voordelen wanneer je een Sense pvc-vloer gaat kopen bij onze vloerenwinkel. De vloeren zijn onder meer:

  • Geluiddempend
  • Watervast
  • Duurzaam
  • Hygiënisch

Dankzij deze eigenschappen is het vrijwel altijd een goed idee om een Sense pvc-vloer uit ons aanbod aan pvc-vloeren te kopen. Het maakt daarbij niet uit of je een vloer voor een bedrijfspand of je woning nodig hebt. Neem zeker eens de tijd om ons aanbod aan vloeren van het merk Sense te bekijken online. Zo ontdek je eveneens andere merken, zoals Aspecta Elemental.

Maak je Sense-vloer af met onze plinten

Heb je een Sense pvc-vloer uit ons assortiment gekozen? Vergeet daarbij ook zeker de plinten niet, voor een strakke afwerking van je pand. Vraag samples aan van de vloer of plint die je op het oog hebt. Je neemt hiervoor contact met ons op via 0614294940 of info@royvanvlietparket.nl en wij sturen ze naar je op. Ook voor advies of bij eventuele vragen helpen we je graag verder!