Home » Sense pvc-vloer kopen

Advies op maat

Service van A tot Z

Scherpe prijzen

Sense pvc-vloer kopen

Wilt je een Sense pvc-vloer kopen? Dan kun je uitstekend terecht bij Roy van Vliet Parket te Badhoevedorp, nabij Amsterdam. Wij zijn al ruim tien jaar actief in ons vakgebied en hebben door de jaren heen een mooie selectie aan vloeren voor je samengesteld. Daardoor is er tegenwoordig voor elke woonstijl een geschikte vloer bij ons te vinden!

Sense pvc vloer

Benieuwd of we jouw nieuwe vloer hebben?

Bekijk al onze vloeren
sense pvc vloer e55

Een Sense pvc-vloer met uitstekende eigenschappen kopen

De vloeren van het gerenommeerde merk Sense staan bekend om de hoogwaardige kwaliteit en het hoge comfortgehalte. Je profiteert echter van nog veel meer voordelen wanneer je een Sense pvc-vloer gaat kopen. Zo is er een ruim aanbod verkrijgbaar én beschikken de vloeren over uitstekende eigenschappen. De vloeren zijn onder meer:

  • Geluiddempend
  • Watervast
  • Duurzaam
  • Hygiënisch

Door deze eigenschappen is het vrijwel altijd een goed idee om een Sense pvc-vloer uit ons aanbod aan pvc-vloeren te kopen. Het maakt daarbij niet uit of je een vloer voor een bedrijfspand of je woning nodig hebt!

Ontdek ook ons overige aanbod

Neem de tijd om ons aanbod aan vloeren van het merk Sense en merken als Aspecta Elemental te bekijken. Vergeet daarbij ook zeker de plinten uit ons aanbod niet, voor een strakke afwerking van je pand. Heb je een vloer op het oog en wil je daar graag samples van ontvangen? Neem dan contact met onze zaak in Badhoevedorp, regio Amsterdam, op via 0614294940 of info@royvanvlietparket.nl en wij sturen ze naar je op. Ook voor advies of bij eventuele vragen maak je gebruik van de contactgegevens. We helpen je graag verder!