Over ons

Zoals de naam al zegt; ik ben Roy van Vliet en ik ben al meer dan 10 jaar actief in de parketbranche. Dagelijks voorzie ik samen met zijn team van professionals klanten van een prachtige vloer. Dit doen wij door middel van het aanleveren en leggen van een nieuwe vloer, of door het uitvoeren van een vloerrenovatie of vloeronderhoud van de bestaande vloer.

Roy van Vliet ” Als kleine jongen mocht ik mee plinten knippen voor mijn oom”. Op deze manier ben ik het vak ingerold en is mijn passie voor vloeren ontstaan. Ik zie de uitdaging in het onmogelijke, mogelijk maken door in oplossingen mee te denken met de klant. Ik kan enorm trots zijn op het resultaat van een mooi project, hier gaat mijn bloed sneller van stromen en doe je het uiteindelijk voor, een prachtige vloer en de dankbaarheid en bewondering van je klanten.

Het ontstaan van royvanvlietparket.nl

Vanaf 2020 is deze website met webshop onderdeel van Roy van Vliet Parket, met als doel inspelen op de vraag van de klant; een kwalitatief goede vloer voor een betaalbare prijs, met de mogelijkheid deze te laten leggen door een professional. Roy van Vliet Parket is gevestigd op de Sloterweg in Badhoevedorp. Wij beschikken over een showroom waar je van harte welkom bent om een vloer fysiek te bekijken, hiernaast bieden wij de mogelijkheid aan om een sample toe te sturen.

Dit kun je van ons verwachten

Roy van Vliet Parket staat bekend om zijn persoonlijke aanpak en uitstekend vakmanschap. Wij werken met kwalitatief goede producten. Bij het samen stellen van onze collectie vloeren, hebben wij naast kwaliteit en uitstraling, ook gekeken naar functionaliteit en duurzaamheid van de vloer. Je krijgt van mij en mijn team altijd uitgebreid en eerlijk advies. Wij voeren het gehele proces zelf uit, zo bent je verzekerd van een mooi product met de perfecte afwerking. En heb je jaren plezier van jouw vloer!

Voordelen van Royvanvlietparket.nl

We zetten de voordelen nog even op een rijtje

  • Alleen de beste A-merken vloeren voor de laagste prijs
  • Vakkundig advies uit de praktijk
  • Echte specialist met passie voor vloeren
  • Ruime keuze binnen ieder soort product

Neem contact op

Benieuwd geworden naar ons uitgebreide assortiment vloeren? Bekijk dan direct de vele mogelijkheden die wij aanbieden. Heb je besteld, dan zorgen wij ervoor dat je jouw bestelling zo snel mogelijk in huis hebt. 

Bekijk ons werk via onze instagram of Facebook pagina.

Neem contact met ons op