Home » Pvc visgraatvloer Amsterdam

Advies op maat

Service van A tot Z

Scherpe prijzen

Een visgraatvloer van pvc in Amsterdam

Ben jij overtuigd van de voordelen van pvc en ben je op zoek naar een prachtige visgraatvloer van dit materiaal voor in jouw woning in Amsterdam? Roy van Vliet Parket is dé specialist op het gebied van houtlook pvc-vloeren. Deze kun je niet alleen bij ons aanschaffen, maar we helpen je ook graag met het leggen, onderhouden of renoveren van een vloer. Wil jij ook een visgraatvloer van pvc laten leggen in jouw woning of kantoorpand in regio Amsterdam? Ons team van experts is je graag van dienst.

Benieuwd of we jouw nieuwe vloer hebben?

Bekijk al onze vloeren

Pvc als materiaal van jouw visgraatvloer in regio Amsterdam

Pvc wint steeds meer in populariteit nu de houtlookvloeren amper te onderscheiden zijn van authentieke houten vloeren. We hebben veel ervaring met diverse legmethoden, waardoor je onder meer de keuze hebt uit een visgraatmotief of bijvoorbeeld de Hongaarse of Weense punt. De visgraatvloer van pvc zorgt voor een originele en warme uitstraling in je interieur die vergelijkbaar is met een echte houten vloer, maar dan zonder het vele onderhoud. Parket schuren of de vloer opnieuw in de lak zetten is met een pvc-vloer verleden tijd. Je pvc-vloer bescherm je met vilt of andere onderhoudsproducten uit ons assortiment.

Vraag een gratis sample aan

Het laten leggen van een visgraatvloer van pvc bij jou in regio Amsterdam is voor ons geen enkel probleem. We vertellen je graag meer over dit type vloeren in onze showroom in Badhoevedorp, nabij Amsterdam. Vraag een gratis vloersample aan om te zien hoe de pvc-vloer past in jouw ruimte. Voor persoonlijk advies neem je contact met ons op. Stuur een e-mail naar info@royvanvlietparket.nl of bel met onze experts via 0614294940.