Home » Pvc visgraatvloer Amsterdam

Advies op maat

Service van A tot Z

Scherpe prijzen

Uit pvc een visgraatvloer leggen in Amsterdam

Uit pvc een visgraatvloer laten leggen in jouw woning te Amsterdam is de nieuwste trend. Roy van Vliet Parket uit Badhoevedorp is dé specialist op het gebied van houtlook pvc-vloeren. Deze kun je niet alleen bij ons aanschaffen, maar we helpen je ook graag bij het installeren, onderhouden of renoveren van de vloer. Wil jij ook een visgraatvloer van pvc laten plaatsen? Ons team van experts is je graag van dienst.

Op zoek naar een nieuwe vloer?

Bekijk onze visgraat vloeren

Pvc als materiaal voor jouw visgraatvloer

Pvc wint steeds meer in populariteit nu de houtlookvloeren amper te onderscheiden zijn van authentieke houten vloeren. We hebben veel ervaring met diverse legmethoden, waardoor je onder meer de keuze hebt uit een visgraatmotief of bijvoorbeeld de Hongaarse of Weense punt. De visgraatvloer van pvc zorgt voor een originele en warme uitstraling in je interieur die vergelijkbaar is met een echte houten vloer, maar dan zonder het vele onderhoud. Parket schuren of de vloer opnieuw in de lak zetten is met een pvc-vloer verleden tijd. Je pvc-vloer bescherm je met vilt of andere onderhoudsproducten uit ons assortiment.

Vraag een gratis sample aan

Voor onze vloerenspecialisten is de installatie van een visgraatvloer van pvc geen enkel probleem. We vertellen je graag meer over dit type vloeren in onze showroom. Vraag een gratis vloersample aan om te zien hoe de pvc-vloer met visgraatmotief past in jouw ruimte. Voor persoonlijk advies over alles van akoestische wandpanelen tot visgraatvloeren, neem je contact met ons op. Stuur een e-mail naar info@royvanvlietparket.nl of bel met onze experts via 0614294940.