Home » Advies akoestische wandpanelen Amsterdam

Advies op maat

Service van A tot Z

Scherpe prijzen

Advies over akoestische wandpanelen in Amsterdam

Met ons advies over akoestische wandpanelen reduceer je die lastige galm in je woning in de regio Amsterdam. Bij Roy van Vliet Parket in Badhoevedorp bieden we niet alleen wandpanelen aan, maar geven we hierover eveneens deskundig advies. Zo kleed je de ruimte mooi aan en verbeter je op een efficiënte manier de akoestiek.

Op zoek naar akoestische wandpanelen? 

je vindt ze hier
Joka akoestisch wandpaneel goud voorbeeld

Advies over de akoestische wandpanelen die passen bij jouw situatie

Er zijn verschillende zaken waar je rekening mee dient te houden bij het kiezen van onze moderne akoestische wandpanelen. Schakel daarom de hulp in van onze wand- en vloerenspecialisten. We bekijken met jou of het nodig is om wandpanelen voor de akoestiek te kopen en waar je deze dan juist zou kunnen installeren. We berekenen de afmetingen en geven het nodige advies over de installatie en het onderhoud van de akoestische wandpanelen. Wil je dat liever overlaten aan onze ervaren medewerkers? Wij regelen met veel plezier alles voor jou. Zo plaatsen we snel kwaliteitsvolle, geluidsabsorberende panelen aan je wanden.

Vertrouw op ons voor een totaalproject

Of je nu enkel advies over akoestische wandpanelen wilt of ook vilt voor je pvc-vloer zoekt, wij beschikken over de expertise en de nodige materialen om jouw woning helemaal af te maken. We zijn daarom ook de ideale partner om in te schakelen voor jouw totaalrenovatie van de vloeren of wanden. Contacteer ons vandaag nog en ontvang vrijblijvend advies. Wij zijn telefonisch bereikbaar via het nummer 0614294940.