Home » Vilt voor pvc-vloer

Advies op maat

Service van A tot Z

Scherpe prijzen

Vilt voor een pvc-vloer

Met vilt voor jouw nieuwe pvc-vloer voorkom je beschadigingen. Zo blijft de uitstraling en duurzaamheid van je vloer behouden. Je kan dit vilt plaatsen onder bijvoorbeeld de poten van je zetels of kasten om zo krassen te voorkomen. Bij Roy van Vliet Parket hebben we hiervoor diverse opties ter beschikking, zowel online als in onze winkel te Badhoevedorp.

Bekijk onze zelfklevende viltstrips
viltstrip grijs zelfklevend

Op zoek naar een nieuwe vloer?

Bekijk onze PVC vloeren
DD visgraat laminaat licht eiken.

Met vilt voor een pvc-vloer bescherm je de levensduur van de oppervlakte

Vilt voor een pvc-vloer zorgt ervoor dat er geen schade ontstaat aan het materiaal van de vloer. Het juiste type vloerbescherming houdt je vloer lang mooi. In onze vloerenwinkel vind je vilten accessoires voor onder je meubels in verschillende groottes en kleuren. Zo past het bij de rest van je interieur of bij de kleur van je plinten. Als je een vloer hebt uitgekozen tussen onze vele opties, komen wij niet alleen de vloer in jouw woning leggen, maar voorzien we je ook van het nodige vilt voor de pvc-vloer. Als dé expert in visgraatvloeren zorgen we altijd voor het beste resultaat.

Neem bij vragen contact met ons op

Wil je uitgebreid advies over het voorkomen van beschadigingen aan je nieuwe pvc-vloer, bijvoorbeeld door middel van vilt? Of zoek je nog advies voor andere aspecten van je kamer, zoals akoestische wandpanelen? Neem zeker contact met ons op. We helpen je ook graag met het berekenen van de afmetingen voor je plinten of het vilt. Bel naar 0614294940 of breng een bezoek aan onze showroom.