Home » Vilt voor pvc-vloer

Advies op maat

Service van A tot Z

Scherpe prijzen

Vilt voor een pvc-vloer

Met vilt voor jouw nieuwe pvc-vloer voorkom je beschadigingen. Zo blijft de uitstraling en duurzaamheid van je vloer behouden. Een pvc-vloer vraagt om aanzienlijk minder onderhoud dan een eikenhouten vloer, maar is niet onderhoudsvrij. In het assortiment van Roy van Vliet Parket vind je meerdere onderhoudsproducten voor een pvc-vloer, waaronder vilt. Wij nemen graag de onderhoudstaken uit je handen. Ons team van vloerspecialisten zorgt voor het beste resultaat. Ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen.

Bekijk onze zelfklevende viltstrips
viltstrip grijs zelfklevend

Benieuwd of we jouw nieuwe vloer hebben?

Bekijk al onze vloeren
DD visgraat laminaat licht eiken.

Bescherm de levensduur met vilt voor een pvc-vloer

Vilt voor een pvc-vloer zorgt ervoor dat er geen schade ontstaat aan het materiaal. Het juiste type vloerbescherming houdt je vloer lang mooi, waardoor je minder grondig onderhoud hoeft uit te voeren. Heb je net een nieuwe pvc-vloer laten leggen of ben je op zoek naar een prachtige vloer? Bekijk onze collectie vloeren en plinten online of bezoek onze vloerenwinkel in Badhoevedorp. Als je een vloer hebt uitgekozen, komen wij deze graag bij jouw woning in regio Amsterdam leggen. Als dé expert in visgraatvloeren voorzien we je graag van het beste resultaat.

Neem bij vragen contact met ons op

Wil je uitgebreid advies over het voorkomen van beschadigingen aan je nieuwe pvc-vloer, bijvoorbeeld door middel van vilt? Bezoek onze showroom in Badhoevedorp nabij Amsterdam voor persoonlijk advies op basis van jouw vloer en levensstijl of neem contact met ons op. We helpen je ook graag met berekenen van de afmetingen van plinten en met veel meer. Bel naar 0614294940, stuur ons een e-mail via info@royvanvlietparket.nl of breng een bezoek aan onze showroom.