Home » Plinten berekenen

Advies op maat

Service van A tot Z

Scherpe prijzen

Plint berekenen

Door de juiste afmetingen voor je plinten te berekenen, maak je jouw nieuwe vloer helemaal compleet. Roy van Vliet Parket uit Badhoevedorp biedt een uitgebreid assortiment aan vloeren en plinten aan. In ons aanbod vind je prachtige eikenhouten vloeren, laminaatvloeren en pvc-vloeren met een realistische houtlook. Daarnaast schakel je ons ook in voor professionele vloerrenovaties, vloeronderhoud en het leggen van nieuwe vloeren in een visgraatmotief of bijvoorbeeld de Weense of Hongaarse punt. Ontdek wat wij als vloerspecialist voor jou kunnen betekenen.

moderne plint

Benieuwd of we jouw nieuwe vloer hebben?

Bekijk al onze vloeren
trendy visgraat honing

Wij helpen je graag met plinten berekenen voor de juiste afmetingen

Door jouw gewenste afmetingen van plinten te berekenen, maak je de uitstraling van jouw nieuwe vloer helemaal compleet. Het maakt niet uit of je zoekt naar plinten voor een pvc-vloer of houten plinten met een klassieke uitstraling; in ons assortiment vind je een ruim aanbod aan plinten én onderhoudsproducten. Door onderhoud aan plinten uit te voeren, behoud je de uitstraling en de hoogwaardige kwaliteit voor een duurzame levensduur. Lukt het je niet om de juiste afmetingen voor de plinten te berekenen? Onze experts helpen je graag.

Ontdek ons aanbod online of bezoek de showroom nabij Amsterdam

Bezoek onze showroom in Badhoevedorp voor persoonlijk advies of voor begeleiding bij het berekenen van de afmetingen voor plinten. Heb je een kleine beschadiging aan de plinten? Met de bijtip-lak uit ons aanbod werk je deze snel weer weg. Ontdek ons aanbod online of bezoek ons nabij Amsterdam. Voor meer informatie neem je contact met ons op. Stuur een e-mail naar info@royvanvlietparket.nl of bel naar 0614294940 voor direct contact met een van onze experts.