Home » Plinten berekenen

Advies op maat

Service van A tot Z

Scherpe prijzen

Plinten berekenen

Wij kunnen de afmetingen van je plinten berekenen om zo je nieuwe vloer helemaal compleet te maken. Roy van Vliet Parket uit Badhoevedorp biedt een uitgebreid assortiment aan vloeren en plinten aan. Alles wat wij nodig hebben om een prachtig geheel te maken, zijn de afmetingen. Je rekent bij ons steeds op een totaalafwerking voor je plinten.

moderne plint

Heb je nieuwe plinten nodig?

Wij hebben ze voor je
trendy visgraat honing

Wij helpen je graag om de juiste afmetingen van je plinten te berekenen

Door de correcte afmetingen van de plinten te berekenen, maak je de uitstraling van jouw nieuwe vloer helemaal compleet. Het maakt niet uit of je zoekt naar plinten voor een pvc-vloer of houten plinten met een klassieke uitstraling; in ons assortiment vind je een ruim aanbod aan plinten. Zo hebben we een elegante zwart-wit-plint in verschillende afmetingen. Deze is bovendien eenvoudig te onderhouden. Door onderhoud aan plinten uit te voeren, behoud je de uitstraling en de hoogwaardige kwaliteit voor een lange levensduur. Lukt het je niet om de juiste afmetingen voor de plinten te berekenen? Onze vloerenexperts helpen je graag.

Vraag ons om advies of hulp bij het meten

Vraag ons voor persoonlijk advies of voor begeleiding bij het berekenen van de afmetingen voor de plinten. Eenmaal je de plint hebt berekend, kan je ons assortiment online bekijken. Heb je een kleine beschadiging aan je huidige plinten? Met de lak uit ons aanbod werk je deze snel weer weg. Voor meer informatie neem je contact met ons op. Bel naar 0614294940 voor direct contact met een van onze experts.