Home » Plinten voor pvc-vloer

Advies op maat

Service van A tot Z

Scherpe prijzen

Plinten voor een pvc-vloer

Wil je plinten voor een pvc-vloer aanschaffen voor een prachtig, afgerond geheel? Roy van Vliet Parket uit Badhoevedorp is gespecialiseerd in allerlei typen vloeren en plinten, waaronder het materiaal pvc. Vind jouw droomvloer in onze collectie, schakel ons team in voor het leggen van de pvc-vloer en bijpassende plinten en geniet van je nieuwe, prachtige vloer. Je schakelt ons ook in voor het uitvoeren van vloeronderhoud en houtenvloerrenovaties. Ontdek ons assortiment online of bezoek onze showroom.

moderne plint

Benieuwd of we jouw nieuwe vloer hebben?

Bekijk al onze vloeren
Douwes Dekker Visgraat Boterkoek

Ontdek ons aanbod aan plinten voor een pvc-vloer

Ben je op zoek naar plinten van hoogwaardige kwaliteit als toevoeging aan je pvc-vloer? In ons assortiment vind je naast prachtige pvc-vloeren, bijvoorbeeld van het hoogwaardige merk Aspecta Elemental, ook een ruim aanbod aan plinten. Zo vind je altijd de afwerking en uitstraling voor de vloer die jij wenst. Kies bijvoorbeeld uit moderne, strakke plinten of ga voor een romantische sfeer. Ontdek ons aanbod aan plinten en zie wat de mogelijkheden zijn.

Bekijk ons aanbod plinten

Ga voor een uitstekend resultaat

Wil jij een pvc-vloer laten leggen in regio Amsterdam inclusief bijbehorende plinten van uitstekende kwaliteit? Ons gespecialiseerde team zorgt voor een prachtig eindresultaat. Vraag een offerte aan of neem contact met ons op indien je vragen hebt of meer informatie wenst. Bel naar 0614294940 of stuur een e-mail naar info@royvanvlietparket.nl zodat we je gericht verder kunnen helpen.