Home » Plinten voor pvc-vloer

Advies op maat

Service van A tot Z

Scherpe prijzen

Plinten voor een pvc-vloer

Wil je plinten voor een pvc-vloer aanschaffen om een prachtig, afgerond geheel te realiseren? Roy van Vliet Parket uit Badhoevedorp is gespecialiseerd in allerlei typen vloeren en plinten, onder meer gemaakt van pvc. Als je jouw droomvloer bij ons vindt, legt ons deskundige team deze voor jou met oog voor detail. Geniet eveneens van bijpassende plinten voor je nieuwe, prachtige vloer.

moderne plint

Heb je nieuwe plinten nodig?

Wij hebben ze voor je
Douwes Dekker Visgraat Boterkoek

Welke plinten zijn geschikt voor een pvc-vloer?

In ons assortiment vind je naast prachtige pvc-vloeren, bijvoorbeeld van het hoogwaardige merk Aspecta Elemental, ook een ruim aanbod aan plinten. Het is immers van groot belang dat de pvc-plinten bij je vloer passen. Op die manier garanderen we een uitstraling die perfect past bij jouw wensen. Heb jij een speciale stijl in gedachten? In onze winkel heb je onder andere de keuze uit moderne, strakke plinten, alsook heel wat klassieke plinten met een romantische sfeer. Ontdek ons aanbod aan plinten en zie wat de mogelijkheden zijn. Bij onze winkel gespecialiseerd in vloeren helpen we je graag om deskundig advies te geven over de plinten voor pvc-vloeren.

Bekijk ons aanbod plinten

Ga voor een uitstekend resultaat met onze pvc-plinten

Wil jij een pvc-vloer laten leggen inclusief bijbehorende plinten van uitstekende kwaliteit? Ons gespecialiseerde team zorgt voor een prachtig eindresultaat. Vraag een offerte aan of neem contact met ons op indien je vragen hebt. Bel naar 0614294940 of stuur een e-mail naar info@royvanvlietparket.nl zodat we je gericht verder kunnen helpen.