Home » Klassieke plinten

Advies op maat

Service van A tot Z

Scherpe prijzen

Klassieke plinten

Zoek je naar klassieke plinten om je vloer netjes af te werken? Roy van Vliet Parket uit Badhoevedorp, nabij Amsterdam, heeft voor iedere woonstijl de juiste plint in het assortiment. Je kiest uit een collectie plinten met een tijdloos en klassiek design of juist een plint met een strak en modern ontwerp. Bepaal zelf de afmetingen van de plinten en maak je vloer helemaal af. Ontdek ons aanbod aan romantische en moderne plinten.

Bekijk ons aanbod plinten
moderne plint

Benieuwd of we jouw nieuwe vloer hebben?

Bekijk al onze vloeren

Ons aanbod aan klassieke plinten

Zowel online als in de showroom vind je een uitgebreid aanbod aan klassieke plinten voor een parketvloer en bijvoorbeeld plinten voor een pvc-vloer. Deze plinten met een RAL9010-lak kun je direct monteren in huis met een sterke montagekit, maar het is ook mogelijk om deze eerst te schilderen in jouw gewenste kleur. Zo creëer je eenvoudig de sfeer in je woning die jij voor ogen hebt. Door te investeren in klassieke of strakke plinten, geef je je vloer een prachtige afwerking. Ons vloerenbedrijf helpt jou graag bij het maken van de juiste keuze.

Vraag direct een offerte aan

In ons aanbod vind je niet alleen klassieke of moderne plinten, maar ook de benodigdheden voor bijvoorbeeld het onderhoud. Ook voor advies over het onderhoud aan je pvc-vloer of eikenhouten vloer breng je een bezoek aan onze showroom in Badhoevedorp. Heb je vragen of wil je een offerte aanvragen? Neem contact met ons op door middel van het contactformulier, door te bellen naar 0614294940 of door een e-mail te sturen naar info@royvanvlietparket.nl. We helpen je graag verder.