Home » Klassieke plinten

Advies op maat

Service van A tot Z

Scherpe prijzen

Klassieke plinten

Zoek je naar klassieke plinten om je vloer netjes af te werken? Roy van Vliet Parket uit Badhoevedorp heeft voor ieder interieur de juiste plint in het assortiment. Je kiest uit een collectie plinten met een tijdloos en klassiek design of juist een plint met een strak en modern ontwerp. Bepaal zelf de afmetingen van de plinten en maak je vloer helemaal af. Je ontdekt ons aanbod aan romantische en moderne plinten online of in onze ruime showroom.

Bekijk ons aanbod plinten
moderne plint

Heb je nieuwe plinten nodig?

Wij hebben ze voor je

Klassieke plinten die bij elke vloer passen

Klassieke plinten passen bij allerlei types vloeren. Een veelvoorkomend voorbeeld is uiteraard een parketvloer. De plinten uit ons assortiment passen echter evengoed bij een pvc-vloer met een houtlook. Deze plinten voor een pvc-vloer kun je direct monteren met een sterke montagekit. Schilder je deze echter graag eerst in jouw gewenste kleur, zoals een klassieke witte plint? Ook dan bieden we hiervoor alle benodigdheden aan. Zo creëer je eenvoudig de sfeer in je woning die jij voor ogen hebt. Door te investeren in klassieke of strakke plinten, geef je je vloer een prachtige afwerking. Ons vloerenbedrijf helpt jou graag bij het maken van de juiste keuze.

Vraag direct een offerte aan

In ons aanbod vind je niet alleen klassieke of moderne plinten, maar ook de benodigdheden voor bijvoorbeeld het onderhoud. Voor advies over het onderhoud aan je pvc-vloer of plinten breng je een bezoek aan onze showroom. Heb je vragen of wil je een offerte aanvragen? Neem contact met ons op door middel van het contactformulier of door te bellen naar 0614294940. We helpen je graag verder.