Home » Parketvloer Amsterdam

Advies op maat

Service van A tot Z

Scherpe prijzen

Een parketvloer laten leggen in regio Amsterdam

Een parketvloer is een goede keuze voor jouw woning of bedrijfspand in regio Amsterdam. Een dergelijke vloer geeft namelijk veel sfeer aan je pand en gaat dankzij de duurzame eigenschappen jarenlang mee. Dat zijn echter niet de enige voordelen die een parketvloer te bieden heeft. Bezoek de showroom van Roy van Vliet Parket in Badhoevedorp en we vertellen je graag meer over het laten aanleggen van een parketvloer en de vele voordelen hiervan.

Op zoek naar een nieuwe parketvloer ?

Bekijk onze vloeren
Tapis Hongaarse punt

Waarom een parketvloer een uitstekende keuze is voor ieder interieur

De uitstraling van een vloer is een belangrijke factor bij het uitzoeken van een nieuwe vloer. Als je kiest voor een parketvloer van onze vloerenspecialist, ben je verzekerd van warmte en sfeer in je woning of bedrijfspand. In tegenstelling tot pvc-vloeren geniet je van een authentieke houten vloer. Er bestaan verschillende uitvoeringen waaruit je kunt kiezen. Ga jij bijvoorbeeld voor een eikenhouten visgraatvloer? Dat voegt een originele look toe aan jouw interieur. Heb je na een tijdje toch nood aan verandering? Laat dan de vloer schuren en opnieuw behandelen, zodat je beschikt over een parketvloer met een compleet nieuwe uitstraling. De mogelijkheden met parketvloeren zijn immers eindeloos.

Schakel onze specialisten in voor de aanleg

Heb je interesse in een parketvloer die past bij je akoestische wandpanelen? Of heb jij andere wensen voor je vloer? Bekijk ons assortiment en vraag samples aan van de vloeren die jou aanspreken. Naast vloeren vind je ook klassieke plinten in ons aanbod. Neem vrijblijvend contact op met ons bedrijf via 0614294940 of info@royvanvlietparket.nl als je nog met vragen zit over de keuze of plaatsing van de parketvloeren.