Home » Parketvloer Amsterdam

Advies op maat

Service van A tot Z

Scherpe prijzen

Een parketvloer laten leggen in regio Amsterdam

Een parketvloer is een goede keuze voor jouw woning of bedrijfspand in regio Amsterdam. Een dergelijke vloer geeft namelijk veel sfeer aan je pand en gaat dankzij de duurzame eigenschappen jarenlang mee. Dit zijn echter niet de enige voordelen van een parketvloer voor jouw pand in regio Amsterdam. Bezoek de showroom van Roy van Vliet Parket in Badhoevedorp, nabij Amsterdam, en we vertellen we graag meer over het laten aanleggen van een parketvloer.

Benieuwd of we jouw nieuwe vloer hebben?

Bekijk al onze vloeren
Tapis Hongaarse punt

Waarom een parketvloer een uitstekende keuze is voor jouw pand in regio Amsterdam

De uitstraling van een vloer is een belangrijke factor bij het uitzoeken van een nieuwe vloer. Als je kiest voor een parketvloer, ben je verzekerd van warmte en sfeer in je woning of bedrijfspand. Met een dergelijke vloer haal je een authentieke houten vloer in huis en geen houtlookvloer, zoals bij pvc-vloeren het geval is. Een parketvloer, bijvoorbeeld een eikenhouten visgraatvloer, is dus een uitstekende keuze als je de originele look en touch van hout aan je interieur wilt toevoegen. Ben je na verloop van tijd de uitstraling van jouw vloer toch beu? Laat de vloer schuren en opnieuw behandelen zodat je beschikt over een parketvloer met een compleet nieuwe uitstraling in jouw pand in regio Amsterdam.

Schakel onze specialisten in voor de aanleg

Heb je interesse in een parketvloer voor jouw woning of ruimte in regio Amsterdam? Bekijk ons assortiment en vraag samples aan van de vloeren die jou aanspreken. Naast vloeren vind je ook plinten in ons aanbod, bijvoorbeeld klassieke plinten. Neem dan vrijblijvend contact op met ons bedrijf uit Badhoevedorp via 0614294940 of info@royvanvlietparket.nl.