Home » Vloeren schuren Amsterdam

Advies op maat

Service van A tot Z

Scherpe prijzen

Vloeren laten schuren in regio Amsterdam

Wanneer je houten vloeren wilt laten schuren in jouw woning of bedrijfspand in Amsterdam en omgeving, staan de specialisten van Roy van Vliet Parket uit Badhoevedorp voor je klaar. Wij zetten ons al ruim tien jaar in om mooie vloeren te creëren bij klanten in de regio. Ook voor jou passen we onze expertise graag toe. Ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen.

Benieuwd of we jouw nieuwe vloer hebben?

Bekijk al onze vloeren
Vloer schuren Amsterdam

Laat je vloeren schuren door experts uit regio Amsterdam voor een nieuwe uitstraling

Wanneer je ons inschakelt om de vloeren in jouw pand in Amsterdam of omstreken te schuren, laten we de vloer natuurlijk niet onbehandeld. Wij zetten jouw vloeren na het schuren namelijk opnieuw in de lak of olie, zodat de vloer in jouw woning in de omgeving van Amsterdam er weer als nieuw uitziet. Zo creëer je in één keer een geheel nieuwe sfeer in je pand. Nadat je de vloeren in jouw pand in regio Amsterdam door ons hebt laten schuren, is het belangrijk om deze goed te onderhouden. Daarvoor bieden we diverse onderhoudsproducten aan.

Schakel onze specialisten in

Beschik je over een eiken vloer die aan onderhoud toe is of wil je andere typen vloeren laten schuren in jouw pand in regio Amsterdam? Schakel dan Roy van Vliet Parket uit Badhoevedorp in. Vraag een vrijblijvende offerte aan door te bellen naar 0614294940, een e-mail te sturen naar info@royvanvlietparket.nl of vul ons contactformulier in. We voorzien je graag van meer informatie of gratis samples van jouw nieuwe droomvloer.