Home » Eiken vloer Amsterdam

Advies op maat

Service van A tot Z

Scherpe prijzen

Een eiken vloer aanschaffen in regio Amsterdam

Wanneer je op zoek bent naar een eiken vloer voor jouw pand in regio Amsterdam, schaf je deze het best aan bij Roy van Vliet Parket in Badhoevedorp. Profiteer van diverse voordelen zoals een brede collectie en een allesomvattende service. Kies voor gemak en maak gebruik van onze expertise. Ontdek ons aanbod om uw ideale eiken vloer aan te schaffen voor uw woning of bedrijfsruimte in regio Amsterdam.

Benieuwd of we jouw nieuwe vloer hebben?

Bekijk al onze vloeren

Wat voor eiken vloer wil jij aanschaffen voor jouw pand in Amsterdam of omstreken?

In ons aanbod vind je een diverse verzameling eiken vloeren. Ga jij voor een authentieke eikenhouten vloer met een visgraatmotief? Of kies je voor een laminaatvloer? Voor iedere gewenste uitstraling hebben wij de juiste vloer in onze collectie. Houdt u bijvoorbeeld van een lichte, ruimtelijke sfeer? Dan is wit geolied eiken misschien de juiste keus voor jou. Bepaal zelf de kleur, lengte en breedte voor jouw eiken vloer. Wij komen graag bij je langs voor het leggen van jouw nieuwe eiken vloer in je pand in de omgeving van Amsterdam. Je hebt de keuze uit diverse legtechnieken, zoals een visgraatmotief of een Hongaarse of Weense punt. Ook is het mogelijk om een pvc-vloer in licht eiken te bestellen.

Vertrouw op onze expertise

Bekijk ons assortiment en vraag gratis samples aan van jouw favoriete vloeren. Vraag een offerte aan voor jouw nieuwe eiken vloer voor je woning of bedrijfspand in Amsterdam of neem voor meer informatie over onze dienstverlening contact met ons op. Voor meer informatie over ons vloerenbedrijf uit Badhoevedorp, kun je bellen naar 0614294940 of een e-mail te sturen naar info@royvanvlietparket.nl.