Home » Eiken vloer Amsterdam

Advies op maat

Service van A tot Z

Scherpe prijzen

Een eiken vloer aanschaffen in regio Amsterdam

Wanneer je op zoek bent naar een eiken vloer voor jouw pand in regio Amsterdam, schaf je deze het best aan bij Roy van Vliet Parket in Badhoevedorp. Profiteer bij ons van diverse voordelen, zoals onze scherpe prijzen en een allesomvattende service. Kies voor gemak en maak gebruik van onze expertise. Wij tonen jou met veel plezier ons volledige aanbod, zodat je de ideale eiken vloer aanschaft voor je woning of bedrijfsruimte.

Op zoek naar een eiken vloer?

Bekijk onze Eikenhouten vloeren

Wat type eiken vloer wil jij aanschaffen?

In ons aanbod vind je een diverse verzameling aan eiken vloeren. Ga jij voor een authentieke eikenhouten vloer met een visgraatmotief? Of kies je voor een laminaatvloer? Voor iedere gewenste uitstraling hebben wij de juiste vloer in onze collectie. Hou jij bijvoorbeeld van een lichte, ruimtelijke sfeer? Dan is een wit geoliede eiken vloer misschien de juiste keuze voor jou. Bepaal zelf de kleur, lengte en breedte van jouw vloer. Wij komen graag bij je langs voor de plaatsing van de vloer. Als vloerenspecialist zijn we gespecialiseerd in verschillende legtechnieken, zoals een Hongaarse of Weense punt. Ook is het mogelijk om een pvc-vloer in licht eiken uitvoering te bestellen.

Vertrouw op onze expertise

Bekijk ons assortiment en vraag gratis samples aan van jouw favoriete vloeren. We voorzien jou van een vrijblijvende offerte voor je nieuwe eiken vloer. Wens je toch nog meer informatie over onze vloeren? Neem dan vandaag nog contact met ons op. Dat kan eenvoudig door te bellen naar 0614294940.