Home » Eiken wit geolied

Advies op maat

Service van A tot Z

Scherpe prijzen

Eiken wit geolied

Wil jij graag een eiken vloer die wit geolied is in jouw pand leggen? In de vloerencollectie van Roy van Vliet Parket in Badhoevedorp vind je gegarandeerd jouw droomvloer. Als specialist in vloeren met ruim tien jaar ervaring, beschikken wij over de kennis en ervaring om je te voorzien van de juiste service. Ontdek onze collectie aan eiken vloeren die wit geolied zijn en vind de vloer die volledig aan jouw wensen voldoet.

Op zoek naar een nieuwe houten vloer?

Bekijk onze geoliede houten vloeren

Ons aanbod aan eiken vloeren die wit geolied zijn

Hou jij van een ruimtelijke en lichte uitstraling? De structuur en kwaliteit van de houten vloeren zorgen onmiddellijk voor een warme sfeer in jouw pand. Bij Roy van Vliet Parket vind je diverse varianten van de eiken vloer met een wit geoliede afwerking. Zo heb je de keuze tussen een authentieke houten vloer, een pvc-vloer met een lichteiken uitstraling of een laminaatvloer. Daarnaast kies je uit een plankenvloer of een visgraatvloer om je woning een prachtige uitstraling te geven. Voor welke vloer of legmethode je ook kiest: een eiken vloer die wit geolied is, is te allen tijde een ware toevoeging aan jouw interieur. Wij beschikken eveneens over een wit geoliede vloer van 190 op 235 cm.

Profiteer van onze uitgebreide dienstverlening

Ontdek onze eiken vloeren die wit geolied zijn en kies een ontwerp dat voldoet aan jouw wensen. Vraag vrijblijvend een vloersample aan, zodat je meer inzicht krijgt in de uitstraling. Ga voor onze complete service en laat de vloer ook leggen door onze vloerenspecialisten. Zo beleef jij optimaal plezier aan je nieuwe vloer! Neem bij interesse in onze diensten contact met ons op via 0614294940 of door te e-mailen naar info@royvanvlietparket.nl.