Home » Visgraatvloer Amsterdam

Advies op maat

Service van A tot Z

Scherpe prijzen

Visgraatvloer kopen in regio Amsterdam

Wil je een visgraatvloer kopen voor jouw pand in Amsterdam of omstreken? Dan vind je de vloer van jouw dromen bij Roy van Vliet Parket in Badhoevedorp. In onze brede collectie vloeren online of in onze showroom nabij Amsterdam vind je gegarandeerd de visgraatvloer die volledig bij jou past. Bovendien profiteer je bij ons niet alleen van een ruim aanbod, maar ook van een uitgebreide dienstverlening.

Benieuwd of we jouw nieuwe vloer hebben?

Bekijk al onze vloeren

Een visgraatvloer kopen, laten leggen én onderhouden in regio Amsterdam

Als je besluit om bij ons een houten visgraatvloer, bijvoorbeeld van wit geolied eiken, te kopen voor jouw pand in Amsterdam, ben je verzekerd van uitstekende kwaliteit. Wij werken uitsluitend met hoogstaande materialen en hebben jarenlange ervaring in de branche. Ook voor het leggen van de vloer in regio Amsterdam ben je bij ons aan het juiste adres. Bovendien draaien wij voor vloeronderhoud en -renovaties onze hand niet om. Je wordt dus van A tot Z ontzorgd wanneer je bij ons een visgraatvloer aanschaft voor jouw pand in regio Amsterdam.

Vraag samples aan van jouw droomvloer

Heb je een visgraatvloer gevonden voor jouw pand in regio Amsterdam, bijvoorbeeld van eiken of van pvc? Voor pvc-vloeren vind je in ons assortiment allerlei benodigdheden, zoals een plakondervloer. Als je nog twijfelt, kun je vrijblijvend samples aanvragen van de vloeren die jij op het oog hebt. Vergeet niet om plinten te bestellen, zodat we jouw vloer perfect afgewerkt opleveren. Neem bij vragen of voor meer informatie contact op met ons team in Badhoevedorp door te bellen naar 0614294940 of een e-mail te sturen naar info@royvanvlietparket.nl.