Home » Visgraatvloer Amsterdam

Advies op maat

Service van A tot Z

Scherpe prijzen

Visgraatvloer kopen in regio Amsterdam

Wil je een visgraatvloer kopen voor jouw pand in Amsterdam of omstreken? Dan vind je de vloer van jouw dromen bij Roy van Vliet Parket in Badhoevedorp. In onze brede collectie online of in onze showroom zoeken we met jou naar de visgraatvloer die volledig bij jouw interieur past. Bovendien profiteer je bij ons niet alleen van een ruim aanbod, maar ook van een uitgebreide dienstverlening.

Op zoek naar een nieuwe visgaat vloer?

Bekijk onze visgraat vloeren

Een visgraatvloer kopen, laten leggen én onderhouden

Het visgraatpatroon is een echte klassieker, waarbij de planken in een hoek van 90 graden geplaatst worden. Als je besluit om bij ons een houten visgraatvloer, bijvoorbeeld van wit geolied eiken, te kopen, ben je zeker van uitstekende kwaliteit. Deze vloer is ook beschikbaar in andere materialen, waaronder pvc en laminaat, die zeer eenvoudig te onderhouden zijn. Zowel voor het leggen van de vloer als voor het vloeronderhoud ben je bij ons aan het juiste adres. Je wordt dus van A tot Z ontzorgd wanneer je bij onze vloerenspecialist een visgraatvloer aanschaft.

Vraag samples aan van jouw droomvloer met een visgraatvloer

Heb je een visgraatvloer gevonden bijvoorbeeld van eiken of van pvc? Voor de pvc-visgraatvloeren vind je in ons assortiment allerlei benodigdheden, zoals een plakondervloer. Als je nog twijfelt, kun je vrijblijvend samples aanvragen van de vloeren die jij op het oog hebt. Vergeet niet om plinten te bestellen, zodat we jouw vloer volledig afgewerkt opleveren. Neem bij vragen contact op met ons team door te bellen naar 0614294940 of een e-mail te sturen naar info@royvanvlietparket.nl.