Home » Ondervloer plak-pvc

Advies op maat

Service van A tot Z

Scherpe prijzen

Ondervloer voor plak-pvc

Zoek je naar een ondervloer waarop je plak-pvc kunt aanbrengen? Roy van Vliet Parket uit Badhoevedorp voorziet zijn klanten al jarenlang van prachtige vloeren, plinten en de benodigdheden, zoals ondervloeren en onderhoudsproducten. Daarnaast zijn wij ook gespecialiseerd in het leggen van vloeren in jouw gewenste legmethode, het uitvoeren van vloerrenovaties en het verrichten van onderhoud. Bezoek onze showroom nabij Amsterdam of ontdek onze collectie online om een ondervloer te kopen voor plak-pvc.

easyfix zelfklevende ondervloer

Benieuwd of we jouw nieuwe vloer hebben?

Bekijk al onze vloeren
trendy visgraat honing

De voordelen van een ondervloer voor plak-pvc

Plak-pvc leg je op een ondervloer om geluid te dempen en voor meer stevigheid. Pvc-vloeren van nu zijn haast niet meer te onderscheiden van authentieke houten vloeren. Bovendien vergt een pvc-vloer weinig onderhoud en gaat het jarenlang mee. Dankzij deze duurzame en praktische kwaliteiten, is deze optie zeer populair geworden. In ons assortiment vind je ook bijpassende plinten voor deze vloeren. Bereken de juiste afmetingen van de plinten en de oppervlakte voor een ondervloer voor plak-pvc en creëer een prachtig, afgerond resultaat.

Vraag vrijblijvend een sample aan van jouw favoriete vloer

Heb je al een pvc-vloer uitgezocht binnen onze uitgebreide collectie, bijvoorbeeld een prachtige lichteiken pvc-vloer? Vraag vrijblijvend een vloersample aan om te zien hoe de kleur en de structuur van de vloer passen bij je woning en interieur. Bezoek onze showroom in Badhoevedorp of kies voor gemak en ontdek onze collectie online. Bij vragen kun je ons altijd bereiken. Bel naar 0614294940 of stuur een e-mail naar info@royvanvlietparket.nl. Je kunt ook ons contactformulier invullen. We nemen dan zo snel mogelijk contact met jou op.