Home » Ondervloer plak-pvc

Advies op maat

Service van A tot Z

Scherpe prijzen

Ondervloer voor plak-pvc

Zoek je naar een ondervloer waarop je plak-pvc kunt aanbrengen? Roy van Vliet Parket uit Badhoevedorp voorziet al jarenlang in prachtige vloeren, plinten en allerlei benodigdheden, zoals ondervloeren en onderhoudsproducten. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in het leggen van vloeren in jouw gewenste legmethode, het uitvoeren van vloerrenovaties en nog zoveel meer voor jouw plak-pvc. Wanneer je onze showroom bezoekt of online onze collectie ontdekt, vind je vast en zeker een ondervloer voor je plak-pvc.

easyfix zelfklevende ondervloer

Zoek je naar een ondervloer waarop je plak-pvc kunt aanbrengen?

Wij hebben het voor je
trendy visgraat honing

De voordelen van een ondervloer voor plak-pvc

Plak-pvc leg je op een ondervloer om geluid te dempen en om meer stevigheid te verkrijgen. Pvc-vloeren van vandaag de dag zijn haast niet meer te onderscheiden van authentieke houten ondergronden. Bovendien vergt een pvc-vloer weinig onderhoud en gaat het jarenlang mee. Dankzij deze duurzame en praktische kwaliteiten is deze optie zeer populair geworden. In ons assortiment vind je ook bijpassende plinten voor deze vloeren. Bereken de juiste afmetingen van de plinten en de oppervlakte voor een ondervloer met plak-pvc en creëer een prachtig, afgerond resultaat. Je gebruikt hiervoor bijvoorbeeld onze zelfklevende ondervloer voor dryback pvc.

Vraag vrijblijvend een sample aan van jouw favoriete vloer

Heb je al een pvc-ondervloer uitgezocht binnen onze uitgebreide collectie, bijvoorbeeld een prachtige lichteiken pvc-vloer? Vraag vrijblijvend een vloersample aan om te zien hoe de kleur en de structuur van de vloer passen bij je woning en interieur. Bezoek onze vloerenwinkel of kies voor gemak en ontdek onze collectie online. Bij vragen kun je ons altijd bereiken via het nummer 0614294940 of via het e-mailadres info@royvanvlietparket.nl. We nemen dan zo snel mogelijk contact met jou op.