Home » Pvc-vloer licht-eiken

Advies op maat

Service van A tot Z

Scherpe prijzen

Pvc-vloer van licht eiken

Wil je een pvc-vloer met een licht eiken ontwerp laten leggen in je woning? Roy van Vliet Parket biedt een uitgebreid assortiment aan pvc-vloeren, authentieke houten vloeren en laminaatvloeren. Een pvc-vloer met een eiken structuur is bijna niet meer te onderscheiden van authentieke houten vloeren en is door ons te leggen in meerdere methoden, waaronder visgraat, Hongaarse of Weense punt. Bezoek onze showroom in Badhoevedorp, nabij Amsterdam, of bekijk onze collectie prachtige vloeren online. We helpen je graag met het uitzoeken en het leggen van een licht eiken pvc-vloer.

Benieuwd of we jouw nieuwe vloer hebben?

Bekijk al onze vloeren

Een pvc-vloer met een licht eiken uitstraling laten leggen in visgraat

Wil jij een pvc-vloer met een eiken uitstraling laten leggen volgens de methode visgraat? Deze legmethode zorgt voor een speels en sfeervol karakter in jouw interieur. Dankzij onze kennis en ervaring, geniet je gegarandeerd van een hoogwaardig resultaat. Een licht eiken pvc-vloer is duurzaam, slijtvast en vergt weinig onderhoud. In ons assortiment vind je alle benodigdheden voor het leggen en onderhouden van een pvc-vloer, zoals een geluiddempende ondervloer voor plak-pvc. Het leggen van een pvc-vloer met een eiken print in een visgraat is voor ons geen probleem. Onze experts hebben jarenlange ervaring in het leggen, onderhouden en renoveren van allerlei typen vloeren. Zo weet je zeker dat wij het beste resultaat voor jou behalen.

Ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen

Een licht eiken pvc-vloer geeft jou alle voordelen van een prachtige houten vloer zonder het vervelende onderhoud. Door een pvc-vloer met een eiken uitstraling in een visgraat te laten leggen, creëer je eenvoudig een luxueus en origineel karakter. Kies je favoriete pvc-vloer online of in onze showroom in Badhoevedorp of vraag gratis een vloersample aan. Bel naar 0614294940 of stuur een e-mail naar info@royvanvlietparket.nl voor meer informatie. Je kunt ook gebruikmaken van het contactformulier.