Home » Pvc-vloer licht-eiken

Advies op maat

Service van A tot Z

Scherpe prijzen

Pvc-vloer met licht eiken uitstraling

Een pvc-vloer met een licht eiken ontwerp is ideaal als je geen echte houten vloer wilt plaatsen. Bij Roy van Vliet Parket in Badhoevedorp bieden we van dit type vloer een uitgebreid assortiment aan. Je ziet tegenwoordig amper het verschil tussen een vloer uit echt licht eiken of een uitvoering in pvc. Wat wel opvalt bij deze eiken pvc-vloer met visgraat is het onderhoud. Dat is immers lang niet zo tijdrovend als bij authentiek hout.

Benieuwd of we jouw nieuwe vloer hebben?

Bekijk onze PVC vloeren

Een pvc-vloer met een licht eiken uitstraling laten leggen in visgraat

Wil jij een pvc-vloer met een eiken uitstraling laten leggen met een visgraat als motief? Deze legmethode zorgt voor een speels en sfeervol karakter in jouw interieur. Dankzij onze kennis en ervaring, geniet je bij onze vloerenwinkel gegarandeerd van een hoogwaardig resultaat. Een licht eiken pvc-vloer is duurzaam, slijtvast en vergt weinig onderhoud. Het enige dat je nodig hebt voor de plaatsing van deze elegante vloer is een ondervloer voor plak-pvc. Wij nemen met veel plezier het leggen van de pvc-vloer met eiken print in een visgraat van je over. Zo creëren we voor jou een prachtige, lichte uitstraling in jouw ruimte.

Ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen

Een licht eiken pvc-vloer gelegd in een visgraat geeft jou alle voordelen van een prachtige houten vloer zonder het tijdrovende onderhoud. Door een pvc-vloer met een eiken uitstraling in een visgraat te laten leggen, creëer je eenvoudig een luxueus en origineel karakter voor je woning. Kies je favoriete pvc-vloer online of in onze showroom. Vergeet ook niet een gratis vloersample aan te vragen. Bel naar 0614294940 of stuur een e-mail naar info@royvanvlietparket.nl voor meer informatie over alles van onze pvc-vloeren met licht eiken uitstraling in visgraat tot onze akoestische plafondpanelen.