Home » Parket schuren Amsterdam

Advies op maat

Service van A tot Z

Scherpe prijzen

Parket laten schuren in regio Amsterdam

Het parket laten schuren in je woning in regio Amsterdam is belangrijk als je nog lange tijd van je mooie vloer wilt genieten. Roy van Vliet Parket in Badhoevedorp is gespecialiseerd in parket en we hebben daardoor de nodige kennis en ervaring om jouw vloer volledig op te knappen. Wij schuren de vloer nauwkeurig en maken deze opnieuw helemaal glad.

parket schuren Amsterdam

Heeft jou vloer wat onderhoud nodig?

bekijk onze service
parket schuren

Wij komen je parket schuren tot de vloer er als nieuw uitziet

Authentiek hout is geliefd bij velen dankzij de warme, sfeervolle uitstraling en de duurzame eigenschappen, maar het vergt wel enig onderhoud. Kleinschalig onderhoud dien je zelf regelmatig uit te voeren. Voor groot onderhoud, zoals het schuren van parket, komen onze vloerenspecialisten graag bij je langs. Zitten er krassen of putten in het oppervlak of is er sprake van verkleuring? Kies er dan voor om het hout middels een renovatie weer als nieuw te laten maken. Wij schuren de vloer door gebruik te maken van schuurpapier met grove en fijne korrels om het beste resultaat te behalen. Daarna zetten we deze opnieuw in de lak of olie. Hierbij heb jij de keuze om je vloer te voorzien van een compleet nieuwe uitstraling. Wil je wel de look en feel van een houten parketvloer, maar niet het onderhoud? Bekijk dan ons aanbod voor een visgraatvloer van pvc in onze showroom of ontdek de collectie online.

Ontvang gegarandeerd het beste resultaat

Wij komen graag bij jou langs om parket te schuren en in olie of lak te zetten. Je bent verzekerd van het beste resultaat dankzij onze jarenlange ervaring en opgedane kennis. Ben je toe aan iets nieuws? Bezoek onze showroom of vraag samples aan van je nieuwe vloer. Het laten leggen laat je over aan dé visgraatexpert van regio Amsterdam. Bij vragen over het schuren van een parketvloer bel je naar 0614294940 of stuur je een e-mail naar info@royvanvlietparket.nl