Home » Parket schuren Amsterdam

Advies op maat

Service van A tot Z

Scherpe prijzen

Parket laten schuren in regio Amsterdam

Heb je parket in je woning liggen dat je wilt laten schuren in regio Amsterdam? Roy van Vliet Parket is gespecialiseerd in parket van eikenhout en heeft daardoor de nodige kennis en ervaring om het parket in jouw woning volledig op te knappen. Authentiek hout is geliefd bij velen dankzij de warme, sfeervolle uitstraling en de duurzame eigenschappen, maar het vergt wel enig onderhoud. Dit onderhoud moet je zelf regelmatig uitvoeren, maar voor groot onderhoud, zoals het schuren van parket, komen we graag bij je langs in de omgeving van Amsterdam.

parket schuren Amsterdam

Benieuwd of we jouw nieuwe vloer hebben?

Bekijk al onze vloeren
parket schuren

Parket laten schuren door een ervaren specialist in de omgeving van Amsterdam

Parket gaat, met de regelmatig onderhoud, zeer lang mee. Zitten er krassen of putten in het oppervlak of is er sprake van verkleuring? Kies er dan voor om het hout middels een renovatie weer als nieuw te laten maken. Wij schuren de vloer en zetten deze opnieuw in de lak of olie. Hierbij heb jij de keuze om je vloer te voorzien van een compleet nieuwe uitstraling. Wil je wel de uitstraling van een houten parketvloer, maar niet het onderhoud? Bekijk dan ons aanbod voor een visgraatvloer van pvc in onze showroom in Badhoevedorp of ontdek de collectie online.

Ontvang gegarandeerd het beste resultaat

Wij komen graag bij jou in de omgeving van Amsterdam langs om parket te schuren. Je bent verzekerd van het beste resultaat dankzij onze jarenlange ervaring en opgedane kennis. Ben je toe aan iets nieuws? Bezoek onze showroom in Badhoevedorp of vraag samples aan van een nieuwe parketvloer of pvc-vloer. Het laten leggen laat je over aan dé visgraatexpert van regio Amsterdam. Bij vragen bel je naar 0614294940 of stuur je een e-mail naar info@royvanvlietparket.nl