Home » Visgraat expert Amsterdam

Advies op maat

Service van A tot Z

Scherpe prijzen

Expert in visgraat in Amsterdam

Een visgraat is een prachtig motief waarvan wij een echte expert zijn in de regio Amsterdam. Bij Roy van Vliet Parket in Badhoevedorp leggen we vloeren uit verschillende materialen in dit motief. Wil jij ook graag deze klassieke vloer bij jou thuis creëren, maar weet je nog niet met welk materiaal? Ontdek dan zeker onze collectie vloeren online of bezoek onze showroom voor uitgebreid advies.

eiken visgraat vloer

Wil jij ook graag deze klassieke vloer bij jou thuis creëren?

Bekijk onze visgraat vloeren
pvc visgraat vloer

Een visgraat laat je leggen door dé expert

Een visgraat is een waardevolle toevoeging aan het interieur van je woning of bedrijfsruimte. Het leggen van een pvc-vloer vergt expertise en ervaring om het beste resultaat te verkrijgen. Als expert in het visgraatmotief is dit voor ons echter geen enkel probleem. Wanneer je onze vloerenspecialist inschakelt, maken we het geheel bovendien af door bijpassende plinten te plaatsen, bijvoorbeeld moderne of juist klassieke plinten. Vertel ons je wensen en wij adviseren je graag over de mogelijkheden en diverse legmethoden. Je bent verzekerd van het beste resultaat bij dé expert in onder meer visgraat, de Hongaarse punt en de Weense punt. Ziet je visgraatvloer er niet meer zo mooi uit? Dan schakel je ons in voor het in olie zetten en het schuren van de vloer. Voor je het weet glanst het hele oppervlak weer als nieuw.

Investeer in een duurzame, originele vloer met visgraatmotief

Pas structuur en sfeer toe in je interieur door te investeren in een visgraatvloer. Als expert in diverse legmethodes, waaronder visgraat, zijn we je graag van dienst. Vraag vrijblijvend een sample aan om te zien hoe de vloer staat in je woning. Neem contact met ons op door te bellen naar 0614294940 of door te mailen naar info@royvanvlietparket.nl.