Home » Visgraat expert Amsterdam

Advies op maat

Service van A tot Z

Scherpe prijzen

Expert in visgraat in Amsterdam

Een eikenhouten of pvc-vloer met visgraat laat je leggen door dé expert in regio Amsterdam. Roy van Vliet Parket uit Badhoevedorp, nabij Amsterdam, is gespecialiseerd in vloeren van allerlei materialen. Wij leggen deze voor jou, maar ons team van vloerexperts is ook inzetbaar voor het uitvoeren van vloeronderhoud en vloerrenovaties. Het leggen van een visgraatvloer is voor ons geen enkel probleem. Ontdek onze collectie vloeren online of bezoek onze showroom voor uitgebreid advies.

eiken visgraat vloer

Benieuwd of we jouw nieuwe vloer hebben?

Bekijk al onze vloeren
pvc visgraat vloer

Visgraat laat je leggen door dé expert in Amsterdam

Een pvc-vloer met een visgraat is een waardevolle toevoeging aan het interieur van je woning of bedrijfsruimte in Amsterdam en omgeving. Het leggen van een pvc-vloer vergt expertise en ervaring voor het beste resultaat. Maak het geheel af door bijpassende plinten aan te schaffen voor een pvc-vloer, bijvoorbeeld moderne of juist klassieke plinten. Vertel ons je wensen en wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden en diverse legmethoden. Je bent verzekerd van het beste resultaat bij dé expert van regio Amsterdam in onder meer visgraat, de Hongaarse punt en de Weense punt.

Investeer in een duurzame, originele vloer met visgraatmotief

Pas structuur en sfeer toe in je interieur door te investeren in een visgraatvloer. Als expert in diverse legmethodes, waaronder visgraat, zijn we je graag van dienst. Vraag vrijblijvend een sample aan om te zien hoe de vloer staat in je woning. Neem contact met ons op door te bellen naar 0614294940 of door te e-mailen naar info@royvanvlietparket.nl.