Home » Pvc-vloer leggen Amsterdam

Advies op maat

Service van A tot Z

Scherpe prijzen

Een pvc-vloer laten leggen in Amsterdam

Wil je een pvc-vloer laten leggen door dé vloerenspecialist in regio Amsterdam? Wij staan voor u klaar. Roy van Vliet Parket is gespecialiseerd in het leggen van een houten vloer, een laminaatvloer en een pvc-vloer, waardoor jij altijd verzekerd bent van het beste resultaat. Daarnaast hebben wij ook jarenlange ervaring met het plegen van onderhoud en het uitvoeren van vloerrenovaties. Bezoek onze showroom in Badhoevedorp of ontdek onze collectie vloeren online.

Benieuwd of we jouw nieuwe vloer hebben?

Bekijk al onze vloeren

Laat een pvc-vloer leggen door dé specialist in regio Amsterdam

Pvc-vloeren met houtlook zijn haast niet meer te onderscheiden van authentieke houten vloeren en zijn daarbij zeer makkelijk in onderhoud. Mede hierdoor en dankzij de duurzame eigenschappen, zijn ze flink gestegen in populariteit. Wanneer je jouw keuze voor een pvc-vloer hebt gemaakt, komen onze specialisten graag bij jou langs in regio Amsterdam om de vloer op professionele wijze te leggen. Door onze ruim tien jaar aan ervaring laat je die klus met een gerust hart aan ons over. Een pvc-vloer vergt weinig onderhoud, maar houten vloeren vragen om reguliere verzorging. In ons assortiment vind je de benodigde onderhoudsproducten voor vloeronderhoud. Ook wanneer er een beschadiging aan een plint ontstaat, helpen we je graag met het herstel hiervan.

Vraag een offerte aan voor het leggen van een pvc-vloer

Wil jij een pvc-vloer laten leggen in je woning of kantoorgebouw in Amsterdam? Bespreek met ons je wensen en we stellen graag een offerte voor je op. Wens je persoonlijk advies of wil je een gratis vloersample aanvragen? Bel naar 0614294940 of stuur een e-mail naar info@royvanvlietparket.nl zodat we je kunnen voorzien van de juiste service.