Home » Beschadiging aan plint

Advies op maat

Service van A tot Z

Scherpe prijzen

Beschadiging aan een plint

Heb jij te maken met beschadiging aan een plint of aan meerdere plinten? Roy van Vliet Parket uit Badhoevedorp helpt jou graag met het herstellen van je plinten. Wij zijn gespecialiseerd in alles wat met vloeren te maken heeft en voorzien jou dan ook graag van de juiste service. Beschadiging aan een plint komt regelmatig voor en soms moet deze plint volledig vervangen worden. Dit resulteert in veel rommel en ongemak. In sommige gevallen kunnen wij de plint ook voor jou repareren. Ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen.

Bekijk onze bijtip-lakken

Benieuwd of we jouw nieuwe vloer hebben?

Bekijk al onze vloeren
Douwes Dekker Visgraat Boterkoek

De beschadiging aan plint laten herstellen of volledig vervangen

Een beschadiging aan een plint kan ertoe leiden dat de volledige plint vervangen moet worden, maar een kleine reparatie is soms ook voldoende. Wij komen graag bij je langs om de situatie te analyseren en helpen je graag met het herstel van de vloer en plinten, bijvoorbeeld door parket te schuren. Is de beschadiging aan de plint te groot en moet de plint vervangen worden? In onze collectie plinten bieden we een ruime keuze aan voor onder meer houten vloeren, pvc-vloeren en laminaat. Ook voor regulier onderhoud aan plinten vind je in ons assortiment de benodigde producten. Ontdek ons aanbod online of bezoek onze showroom voor persoonlijk advies.

Vertrouw op onze expertise

Is jou een beschadiging aan een plint opgevallen? Vertrouw op onze expertise voor een maatwerkoplossing. Wil je nieuwe plinten aanschaffen? Bezoek onze showroom in Badhoevedorp nabij Amsterdam of bekijk ons aanbod online, ook bijvoorbeeld voor een prachtige lichteiken pvc-vloer. Bij vragen of voor meer informatie, neem je contact met ons op. Bel naar 0614294940 of stuur een e-mail naar info@royvanvlietparket.nl.