Home » Beschadiging aan plint

Advies op maat

Service van A tot Z

Scherpe prijzen

Beschadiging aan een plint

Heb jij te maken met beschadiging aan een plint of aan meerdere plinten? Roy van Vliet Parket uit Badhoevedorp helpt jou graag met het herstellen van je plinten. Wij zijn gespecialiseerd in alles wat met vloeren te maken heeft en voorzien jou dan ook graag van de juiste service. Een beschadiging aan een plint komt regelmatig voor en soms moet deze plint volledig vervangen worden. In andere gevallen kunnen wij de plint voor jou repareren.

Bekijk onze bijtip-lakken

Beschadiging aan een plint of aan meerdere plinten?

Maak het nu zelf
Douwes Dekker Visgraat Boterkoek

De beschadiging aan een plint laten herstellen

Hoewel de beschadiging aan een plint er vaak toe leidt dat de volledige plint vervangen moet worden, is in sommige gevallen een kleine reparatie met bij-tip-lak voldoende. Ook voor regulier onderhoud aan plinten vind je in ons assortiment de benodigde producten. Is de schade ernstiger dan enkel de lak van de plint? Dan komen wij langs om de situatie te analyseren en helpen we bij het herstel. Dat doen we bovendien niet alleen voor je plint, maar eveneens voor je houten vloer. Wil jij ook je parket laten schuren wanneer we langskomen om je plint te herstellen? Wij voorzien een totaalpakket! Is de beschadiging aan de plint te groot en moet de plint vervangen worden? In onze collectie klassieke plinten bieden we een ruime keuze aan.

Vertrouw op onze expertise

Heb jij een beschadiging aan een plint opgemerkt? Vertrouw op onze expertise voor een maatwerkoplossing of schakel ons in om een nieuwe plint aan te schaffen. Bij vragen of voor meer informatie zijn we bereikbaar via het nummer 0614294940 of op het e-mailadres info@royvanvlietparket.nl. We helpen je steeds verder bij een beschadigde plint. Ontdek het aanbod van onze vloerenspecialist online of bezoek onze showroom voor persoonlijk advies.