Home » Advies akoestische plafondpanelen Amsterdam

Advies op maat

Service van A tot Z

Scherpe prijzen

Advies over akoestische plafondpanelen in Amsterdam

Dankzij het advies over akoestische plafondpanelen dat je ontvangt bij ons in Amsterdam, heb je nooit meer last van een galm. Bij Roy van Vliet Parket in Badhoevedorp hebben we reeds heel wat jaren ervaring opgedaan in zowel vloeren als plafond- en wandpanelen. Je rekent daarom bij ons op deskundig advies.

Wil je meer weten over onze plafond panelen?

vraag het aan ons
Joka akoestisch wandpaneel goud voorbeeld

Advies over ons ruime aanbod aan akoestische plafondpanelen

Er bestaan heel wat verschillende types akoestische panelen voor jouw plafond. Het is niet altijd eenvoudig om zelf een paneel uit te kiezen dat bij jouw woning of pand past. Je dient namelijk met allerlei zaken rekening te houden. Als vloerenspecialist deden we door de jaren heen al heel wat expertise over akoestische plafondpanelen op en voorzien we jou dan ook van uitgebreid advies. Zo toveren we deze grote geluidsreflecterende oppervlakte om tot een geluiddempend geheel dat de akoestiek heel wat aangenamer maakt. Merk je dat de akoestische plafondpanelen niet voldoende zijn en wens je ook meer advies over onze akoestische wandpanelen te ontvangen? Onze medewerkers staan elke werkdag opnieuw voor je klaar.

Kies voor een totaalproject

Wanneer je bezig bent met verhuizen of renoveren, is het altijd een goed idee om voor een totaalproject te gaan. Wij geven jou het nodige advies over ons assortiment aan akoestische plafondpanelen, maar leggen eveneens je vloer zonder problemen. Op die manier creëren we de ruimte van je dromen. Contacteer ons vandaag nog voor deskundig advies door ons contactformulier in te vullen of door te bellen naar het nummer 0614294940.