Home » Geluidsabsorberende panelen wand Amsterdam

Advies op maat

Service van A tot Z

Scherpe prijzen

Geluidsabsorberende panelen aan je wand in Amsterdam

Geluidsabsorberende panelen tegen je wand geven je woning in regio Amsterdam een unieke stijl. Er bestaan immers veel elegante en stijlvolle opties die een meerwaarde bieden aan je interieur. Daarbovenop merk je meteen het verschil in geluidskwaliteit als je de geluidsabsorberende wandpanelen van Roy van Vliet Parket uit Badhoevedorp gebruikt.

Op zoek naar geluidsabsorberende panelen? 

Je vindt ze hier
Joka akoestisch wandpaneel goud voorbeeld

Onze geluidsabsorberende panelen voor je wand passen bij elk interieur

Als je akoestische wandpanelen installeert, merk je meteen dat deze continu in je gezichtsveld hangen. Als wand- en vloerenspecialist beseffen wij dit ook. We bieden daarom graag smaakvolle opties aan in verschillende types hout. Zoek je een oplossing voor in een werkruimte? Dan kan je eenvoudig spelen met onze verschillende opties of ervoor kiezen om niet tegen de gehele wand geluidsabsorberende panelen te installeren. Dat is namelijk niet altijd nodig voor een goede akoestiek. Heb jij in de ruimte klassieke plinten en wil je niet dat de geluidsabsorberende panelen tegen je wand voor een stijlbreuk zorgen? Wij hebben wandpanelen beschikbaar in diverse uitvoeringen, zodat er altijd wel een stijl is die bij de rest van je interieur past.

Krijg een idee van het eindproduct dankzij onze samples

Het is niet eenvoudig om je in te beelden hoe het eindresultaat eruit zal zien. Wij bieden daarom samples aan die we naar jou opsturen. Zo zie je snel of de kleur en textuur past bij jouw ruimte. Vraag vandaag nog een sample van onze geluidsabsorberende panelen voor je wand aan door ons contacteren. Je belt ons via het nummer 0614294940 of stuurt een e-mail naar info@royvanvlietparket.nl.