Home » Geluidsabsorberende panelen plafond Amsterdam

Advies op maat

Service van A tot Z

Scherpe prijzen

Geluidsabsorberende panelen voor je plafond in Amsterdam

De geluidsabsorberende panelen voor je plafond die wij verkopen in Amsterdam zorgen gegarandeerd voor de ultieme akoestiek in jouw ruimte. Niemand houdt immers van vreemde galmen of onverstaanbare conversaties. Dat begrijpen we bij Roy van Vliet Parket in Badhoevedorp zeer goed! We helpen je daarom met veel plezier om een aangename sfeer te creëren met gepaste panelen.

akoestische panelen

Wil je meer weten over onze plafond panelen?

vraag het aan ons

De efficiënte werking van onze geluidsabsorberende panelen voor je plafond

Met geluidsabsorberende plafondpanelen tover je een lege en galmende ruimte om tot een warme kamer waarin je helemaal tot rust komt. Je bepaalt volledig zelf of je het volledige plafond vult met deze panelen of slechts enkele kleinere platen installeert. De panelen werken namelijk zodanig goed dat je niet altijd een volledige dekking nodig hebt om een groot verschil te maken. Ben je niet zeker hoeveel geluidsabsorberende panelen je nodig hebt voor je plafond? Wij bieden vakkundig advies over akoestische plafondpanelen aan. Wil jij dat de geluidsabsorberende panelen aan je plafond passen bij bijvoorbeeld de parketvloer die je reeds hebt aangekocht? Dan tonen wij jou richting onze diverse plafondpanelen en zoeken we met jou de perfecte stijl.

Vraag snel een sample aan van deze plafondpanelen

Wil je graag een idee krijgen van hoe zulke geluidsabsorberende panelen er aan je plafond uitzien? Vraag dan een sample aan en wij sturen dit zo snel mogelijk op. Je kan ook altijd een bezoek brengen aan onze vloerenwinkel om alle opties in werkelijkheid te zien. Voor meer informatie over onze panelen kan je ons telefonisch bereiken via het nummer 0614294940 of een e-mail sturen naar info@royvanvlietparket.nl.