Home » Onderhoud plinten

Advies op maat

Service van A tot Z

Scherpe prijzen

Onderhoud aan plinten

Het uitvoeren van onderhoud aan plinten is geregeld nodig om de kwaliteit en uitstraling te behouden. Roy van Vliet Parket helpt jou hier graag bij door jou te voorzien van allerlei benodigdheden en professioneel advies. Ons vloerenbedrijf uit Badhoevedorp, in de buurt van Amsterdam, heeft jarenlange ervaring in de vloerenbranche, waardoor je verzekerd bent van deskundig advies en hoogwaardige kwaliteit. Weet je niet waar je moet beginnen met het uitvoeren van regelmatig onderhoud aan plinten? We helpen je graag.

Como

Benieuwd of we jouw nieuwe vloer hebben?

Bekijk al onze vloeren

Onderhoud je plinten met onze bijtip-lakken

Moderne of klassieke plinten zorgen voor een prachtige afronding van je vloer. Of je nu plinten voor een pvc-vloer of bijvoorbeeld voor een eikenhouten vloer zoekt; in onze collectie vind je alles wat je nodig hebt. Om beschadiging aan een plint te voorkomen, is het nodig om geregeld onderhoud uit te voeren aan je plinten. Hiermee voorkom je dat je de gehele plint moet vervangen, wat veel rommel veroorzaakt.

Bekijk onze bijtip-lakken

Schakel onze experts in

Weet je niet hoe je onderhoud aan plinten moet uitvoeren? Ons ervaren team voorziet jou graag van de juiste benodigdheden en advies op basis van jouw type vloer en plinten. Heb je een vraag over ons aanbod aan plinten en vloeren of wil je een offerte aanvragen? Neem contact met ons op. Bel naar 0614294940 of bereik ons door een e-mail te sturen naar info@royvanvlietparket.nl.